Voorwaarden inbreng 2de-handse Dames-, Heren- en Kinderkleding.

Je kunt op ieder moment van de dag tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kijk op de winkelpagina voor de specifieke openingstijden. 

Lees even onze voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

Voorwaarde 1:

De stijl en kwaliteit van de kleding moet goed, trendy en vlot zijn, dus absoluut GEEN GEDATEERDE kleding.
Tip: selecteer de kleding van te voren !! Als u zelf al vindt dat de kledingstuk uit de mode is, hoeft u deze ook niet in te leveren!

Voorwaarde 2:

De kleding mag geen vlekken of gaatjes vertonen en niet verwassen, pillig of vaal zijn. De kleding moet gewassen, zonodig gestreken zijn.

Voorwaarde 3:

Voor de dames en herenkleding

Omdat de meeste klanten specifiek op zoek zijn naar merkkleding, en omdat de aanbod erg groot is, zoek we veelal merkkkleding. Echter kleding van VeroModa, Only, Sting, MissEtam, H&M etc worden wel aangenomen, echter moet deze kleding meer hebben dan de basic collectie. Kleding van Primark, Zeeman en Wibra wordt niet aangenomen!

We nemen ook (sport)schoenen, sportkleding, riemen, sjaals, tassen en sieraden aan. We nemen alleen merkschoenen aan! De schoenen moeten z.g.a.n. zijn of helemaal nieuw!

Kinderkleding:

Met aanname van kinderkleding zijn we iets soepeler. Dit omdat we een hele grote doorstroom kennen van kinderkleding. Kleding van non-merk en merk worden aangenomen. De kleding mag geen vlekken of gaatjes hebben en mag niet vaal zijn. Ook moet de kleding fris gewassen zijn en zonodig gestreken. We nemen ook merkschoenen, riemen, tassen en accessoires aan. De schoenen dienen van een duurzaam merk te zijn en z.g.a.n. of nieuw te zijn.

Voor dames-, heren- en kinderkleding geldt echter dat we liever een tasje hebben met mooie en goed bruikbare kleding dan een bulk-aanlevering van 6 vuilniszakken waarvan we misschien niets kunnen gebruiken. Mijn klanten kopen namelijk liever mooie kleding en heb dus niets aan kleding die niet aan mijn voorwaarden voldoen. Bespaar u dus de moeite, en die van mij, en lever alleen de kleding in die aan de voorwaarden voldoet, zodat ik me ook meer kan concentreren op mijn winkel ipv kleding na te kijken die ik toch niet kan verkopen.

Merk ik dat de kleding niet schoon wordt ingeleverd, dan kan ik het pakket weigeren. Ik kijk het pakket dan niet na en u dient uw kleding binnen een week te komen ophalen. Zo niet dan gaat de kleding naar het goede doel.

Kledingstukken die niet worden ingenomen door ons, omdat ze niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, dient u binnen een week bij ons op te halen, dit i.v.m. onze beperkte opslagruimte.U ontvangt GEEN tegenbericht van ons. Bij de inschrijving kan je aangeven of je de afgekeurde kleding terug wilt of het wil schenken aan het goede doel. Wil je het toch liever terug, dan is dat geen probleem, maar houd zelf de tijd in de gaten waarbinnen je de kleding weer moet ophalen. Kom je te laat, dan is het niet mogelijk de kleding nog terug te nemen.

Het voorjaar- en zomerseizoen begint direct na de kerstvakantie en loopt tot de zomervakantie.

Het  najaar- en winterseizoen begint direct na de zomervakantie en loopt tot de kerstvakantie.

Omdat we een grote magazijn hebben, kunnen we het gehele jaar kleding aannemen. Ook al is het niet de kleding van het seizoen!! Dus kom gerust uw winterkleding brengen tijdens de zomer, en uw zomerkleding tijdens de winter!


Verkoop en uitbetaling

De verkoopprijs wordt door Look Twice bepaald! We houden rekening met vraag, aanbod, huidige trends en conditie. Wil je toch overleggen over een prijs van een bepaald item, dan mag dat natuurlijk. Samen komen we er wel uit. De ervaring leert wel dat artikelen die te duur geprijsd worden niet zullen verkopen. Het blijft tenslotte tweedehands.

We werken op basis van consignatie, d.w.z. dat u een kledingstuk pas uitbetaald krijgt, wanneer het verkocht is. De uitbetaling kan het gehele jaar door. U dient daarvoor wel naar de winkel te komen.U ontvangt 35 % van de verkoopwaarde, de fiscus 21%, vaste lasten 19% en Look Twice 25% .

Ons kassasysteem houdt bij hoeveel er is verkocht. Je kan op elk moment het tegoed laten uitbetalen of er nieuwe items voor uitkiezen in de winkel. We kunnen je tegoed ook per bank overmaken. Neem in dat geval even contact op met de winkel. 

Gekochte kleding mag binnen een week worden geretourneerd, mits deze voorzien is van het aangehechte prijskaartje. Je kunt iets anders uitzoeken of wij geven je een tegoedbon voor het aankoopbedrag.

Wij besteden de grootste zorg aan ingebrachte kleding, echter zoek geraakte of gestolen kledingstukken schoenen of accessoires worden niet door ons  vergoed .We niet aansprakelijk voor schade, vernieling door water, brand of vernielzucht.


Opruiming

U dient rekening te houden met de opruiming! Ongeveer 3 weken voor dat het seizoen is afgelopen beginnen we met de opruiming. Dat betekent dat de kleding die dan nog in de winkel hangt automatisch in de opruiming  gaat.  Wilt u hier niet aan mee doen, dient u uw kleding zelf uit de rekken te halen voordat de opruiming  begint. U kunt zich inschrijven op de nieuwsbrief of op Facebook om hieraan herinnerd te worden.


De laatste week voordat de vakantie begint , hebben we de euro-dagen. De kleding die in deze week verkocht wordt, telt niet mee voor de uitbetaling. 


Ps  Wilt u de nieuwsbrieven ontvangen moet U zich aanmelden rechtsonder op de website of op de facebook pagina van looktwicemode.nl